Bir Valheim sunucusunu sıfırlamak, arkadaşlarınızla yeni bir oynanışa başlamanın harika bir yoludur. Sıfırlama, arkadaşlarınızın sunucuya en baştan dahil olmasına yardımcı olabilir; böylece oyuncular yeni dünyayı birlikte keşfedebilir. Sıfırlama, çeşitli performans veya teknik sorunlarda da yardımcı olabilir ve bazı yeni modlar yüklenirken gerekli olabilir.
Not: Gerekli dosyaları saklamak için yerel olarak yedek alın.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Sunucuyu Yeniden Yükle tablosunun altında Yeniden Yükle seçeneğini seçin.
4. Mevcut dosyalarla ne yapılacağını seçin ve Yeniden Yükle düğmesine tıklayın. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.