Satisfactory içinde tam bir sunucu sıfırlaması, tüm oyuncu ilerlemesini, fabrikaları ve değişiklikleri sunucunun dünyasından siler. Bu genellikle oyun deneyimini yenilemek, olası dengesizlikleri gidermek ve sunucuya yeni öğeler veya değişiklikler eklemek için yapılır. Böyle bir sıfırlama, yapıtlarına zaman harcamış oyuncular için hayal kırıklığı yaratabilse de oyun alanını eşitler. Gelişen sunucu ortamına yanıt olarak uyum sağlamayı ve yaratıcılığı teşvik eder.
Not: Gerekli dosyaları kaydetmek için yerel olarak yedekler oluşturun.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Sunucuyu Yeniden Yükle tablosunun altında Yeniden Yükle seçeneğini seçin.
4. Geçerli dosyalar için bir seçenek seçin ve Yeniden Yükle seçeneğini seçin. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.