BisectHosting oyun sunucuları ile kullanıcılar, sunucunun gerekli dosyaları kaybetmesini önlemek için gönül rahatlığıyla yedekler oluşturup indirebilir. Yedekleme yöneticisi, yedek oluşturmanıza, indirmenize ve zamanlamanıza olanak tanır. Bu özellik, tüm BisectHosting sunucu sahipleri tarafından kullanılabilir ve her sunucu sahibi için güçlü, gerekli bir araçtır.
Yedekleme yöneticisine nasıl erişilir
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sol kenar çubuğundan Yedekler'i seçin.
| İçindekiler |
| Manuel olarak yedek nasıl oluşturulur |
| Yedek nasıl indirilir |
| Yapılandırılabilir yedek nasıl zamanlanır |
| Yedek nasıl geri yüklenir |
Manuel olarak yedek nasıl oluşturulur
1. BisectHosting Starbase panelindeki Yedekler sekmesine erişin.
2. Yedek yuvalarından birinde Yapılandır'ı seçin.
3. Bir yedek adı girin.
4. Manuel seçeneğini belirleyin.
5. Aşağıdaki seçeneklerden birini seçin:
Tüm dosyaları yedekle: Dosyalar sekmesindeki tüm dosyaları yedekler.
Seçili dosyaları yedekle: Yalnızca seçili dosyaları yedekler.
6. Yedekle düğmesine tıklayın.
Yedek nasıl indirilir
1. BisectHosting Starbase panelindeki Yedekler sekmesine erişin.
2. İstediğiniz yedek üzerinde Düzenle'nin üzerine gelin ve İndir'i seçin
3. Aşağıdaki seçeneklerden birini seçin:
Tüm dosyaları indir: Yedekteki tüm dosyaları indirir.
Seçili dosyaları indir: Yedekteki seçili dosyaları indirir.
4. İşiniz bittiğinde İndir'e tıklayın
Yapılandırılabilir yedek nasıl zamanlanır
1. BisectHosting Starbase panelindeki Yedekler sekmesine erişin.
2. Yedek yuvalarından birinde Yapılandır'ı seçin.
3. Bir yedek adı girin.
4. Zamanlanmış seçeneğini belirleyin.
5. Aşağıdaki seçeneklerden birini seçin:
Tüm dosyaları yedekle: Dosyalar sekmesindeki tüm dosyaları yedekler.
Seçili dosyaları yedekle: Yalnızca seçili dosyaları yedekler.
6. Bir Zamanlama Saati girin.
7. Bir Aralık seçin.
8. Yedekle düğmesine tıklayın.
Yedek nasıl geri yüklenir
1. BisectHosting Starbase panelindeki Yedekler sekmesine erişin.
2. İstediğiniz yedek üzerinde Düzenle'nin üzerine gelin ve Geri Yükle düğmesini seçin.
3. Açılır menülerden nelerin silineceğini veya geri yükleneceğini seçin.