The Front sunucusunda bir dünyayı sıfırlamak, yöneticilerin oyun ortamını yenilemesine, teknik sorunları gidermesine veya oyunculara yeni maceralar için temiz bir başlangıç sunmasına olanak tanır. Bu işlem, sanal dünyanın tamamen orijinal durumuna geri yüklenmesini sağlar; önceki oynanış oturumlarında yapılan tüm değişiklikleri, yapıları veya düzenlemeleri temizler. Bir dünya sıfırlaması başlatarak sunucu yöneticileri tutarsızlıkları, hataları ve veri bozulmalarını etkili şekilde çözebilir; tüm katılımcılar için stabil ve sorunsuz bir oyun deneyimi sağlayabilir.
Not: Dünyayı sıfırlamak; üsler, sandıklar ve tuzaklar gibi tüm yapıları silecektir. Oyuncular ve seviyeleri korunur, ancak envanterlerini kaybedebilirler. Gerekli dosyaları kaydetmek için yerel olarak yedek alın.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Startup sekmesine gidin.
4. World Save Folder alanındaki adı not alın.
5. Files sekmesine gidin.
6. Şu dizini bulun: /home/container/Saves/[Save Directory]/Saved/GameStates .
7. Silin Worlds klasörünü.
8. Delete seçeneğine tıklayarak onaylayın.