The Front içinde sunucu wipe'ı, oyun sunucusunun tamamen sıfırlanması; tüm oyuncu ilerlemesinin, yapıların ve evcilleştirilmiş yaratıkların silinmesi anlamına gelir. Sunucu yöneticileri bu işlemi genellikle sunucu performansını korumak, eski içerikleri kaldırmak veya oyunculara taze bir başlangıç sunmak için yapar. Oyuncular, sunucu wipe'ından sonra oyun içi eşyalarını kaybetmeye ve diğerleriyle eşit şartlarda yeniden inşa edip rekabet etme fırsatına hazır olmalıdır.
Not: Gerekli dosyaları kaydetmek için yerel olarak yedek alın. Sunucu, sunucu wipe tarihine ulaştığında sunucuyu sıfıra geri döndürür.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Config Files sekmesine gidin ve ServerConfig seçeneğini belirleyin.
4. ClearSeverTime yanına, sunucu wipe'ı için istediğiniz tarihi YYYY-MM-DD biçiminde girin.
Not: Başlangıçtan itibaren standart sunucu wipe günleri 15, 30, 45 ve 60 gündür. Bu, sunucu tarayıcısında etiket olarak eklenebilir. Etiketlerin nasıl ekleneceğini buradan öğrenin.
5. Kaydet düğmesine basın.