Bir TerraTech Worlds sunucusunu sıfırlamak gezegeni tamamen temizler; oyuncuların inşa ettiği tüm Tech'leri, üsleri ve değişiklikleri kaldırır. Bu işlem yeni bir başlangıç sağlar; yeni ve mevcut oyuncuların keşif, kaynak toplama ve araç inşa etmenin ilk aşamalarını eşit şartlarda deneyimlemesine olanak tanır. Geliştiriciler tarafından eklenen yeni gezegen özelliklerinin, biyomların, kaynakların veya düşman türlerinin doğru şekilde oluşturulmasını ve harita genelinde tamamen erişilebilir olmasını sağlamak için büyük oyun güncellemelerinden sonra dünya sıfırlama genellikle gerekli veya şiddetle önerilir.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Files sekmesine gidin.
4. Şu dizini bulun: /home/container/TT2/Saved .
5. WorldSaves klasörüne sağ tıklayın ve Delete seçeneğine basın.
6. Delete seçeneğine tıklayarak onaylayın.
7. Sunucuyu başlatın.