Sons of the Forest oyun sunucusunun dünyasını sıfırlamak, oyunculara yepyeni bir başlangıç ve tazelenmiş bir heyecan sunabilir. Oyuncular yeni maceralara atılabilir, keşfedilmemiş bölgeleri gezebilir ve farklı oynanış senaryolarıyla karşılaşabilir. Ayrıca önceki oyun durumunda oluşmuş olabilecek dengesizlikleri veya sorunları düzeltme fırsatı da sağlar.
Not: Gerekli dosyaları kaydetmek için yerel olarak yedekler oluşturun. Bunun yerine yeni bir dünya oluşturmak için buraya bakın.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Files sekmesine gidin.
4. Aşağıdaki dizini bulun: /home/container/serverconfig
5. dedicatedserver.cfg dosyasını açın.
6. "SaveSlot": satırında sayıyı not edin.
7. Aşağıdaki dizini bulun: /home/container/serverconfig/Saves/DedicatedServer/Multiplayer
8. 6. adımdaki sayı ile biten klasörü silin.
9. Silme işlemini onaylayın.