Bir DayZ sunucusunu sıfırlamak, dünyayı ve oyuncu ilerlemesini varsayılan durumlarına geri döndürür; bu, sunucu performansını önemli ölçüde artırabilir ve uzun süre çalışan sunucularda zamanla ortaya çıkabilecek sorunları gidermeye yardımcı olabilir. Ayrıca, DayZ sunucusunu tamamen sıfırlamak sunucu haritasını değiştirmek veya sunucu ayarlarında istediğiniz düzenlemeleri yapmak için harika bir fırsattır.
Not: Gerekli dosyaları kaydetmek için yedekleri yerel olarak alın.
1. BisectHosting Starbase panelinde oturum açın.
2. Durdurun sunucuyu.
3. Sunucuyu Yeniden Kur tablosundan Yeniden Kur seçeneğini belirleyin.
4. Mevcut dosyalarla ne yapılacağını seçin ve Yeniden Kur düğmesine basın.