DayZ serverları, büyük veya birbirine sıkı bağlı bir oyuncu grubunu host etmenin eğlenceli bir yoludur. Server haritasını veya oyuncu verilerini sıfırlayarak, server sahipleri herkesi aynı noktalardan başlatarak serverları taze tutabilir. Çoğu server bunu sezonluk veya aylık sıfırlamalar ile yapar. Bir serverda tam sıfırlama yerine özellikle verileri sıfırlamanın avantajı, serverın yüklü modları, ayarları veya daha önce değiştirilmiş diğer dosyaları korumasıdır; böylece server wipe sırasında tüm içerikler aynı kalır.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Serverı durdurun.
3. Dosyalar sekmesine gidin.
4. Aşağıdaki dizini bulun: /home/container/mpmissions/dayzOffline.chernarusplus
Not: Enoch haritasını kullanıyorsanız Chernarus yerine Enoch harita klasörüne girin.
5. Hem Harita hem de Oyuncu verilerini sıfırlamak için storage_1 klasörünü silin.
6. Yalnızca Oyuncu verilerini sıfırlamak için storage_1 klasörünün içindeki players.db ve spawnpoints.bin dosyalarını silin.