Bir Stardew Valley sunucusunda çiftlik sıfırlama, yeni bir oyuna başlamayı ve çiftlik düzeni ile ilerlemeyi sıfırlamayı ifade eder. Oyuncular bunu yeni bir başlangıç yapmak, farklı çiftlik düzenlerini denemek veya yeni stratejiler ve hedeflerle oynamak için tercih edebilir. Ancak bir çiftlik sıfırlamasının; ekinler, hayvanlar ve yükseltmeler dâhil önceki oyunda kaydedilen tüm ilerlemenin kaybedilmesi anlamına geldiğini unutmayın. Bu yüzden oyuncular devam etmeden önce kararlarını dikkatlice değerlendirmelidir.
Not: Gerekli dosyaları kaydetmek için yerel olarak yedek alın.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Yapılandırma sekmesini seçin ve Oyun Ayarları seçeneğini seçin.
4. "FarmName": satırında adı not alın.
5. Dosyalar sekmesine gidin.
6. Şu dizini bulun: /home/container/.config/StardewValley/Saves
7. 4. adımdaki adla başlayan klasörün yanındaki onay kutusunu işaretleyin.
8. Sil düğmesini seçin.
9. Onaylamak için Evet, Sil seçeneğine tıklayın.
10. Sunucuyu başlatın.