Bir Ark sunucusunda oyuncu verilerini sıfırlamak, temiz bir başlangıç ve eşit bir oyun alanı sağlar. Oyuncu verilerini sıfırlamak, oyunda büyük değişiklikler veya güncellemeler olduğunda faydalı olabilir; böylece tüm oyuncular eşit şartlarda başlar ve yeni içerikleri birlikte deneyimler. Ayrıca, oyuncu ilerlemesini etkilemiş olabilecek teknik sorunları veya hataları gidermeye yardımcı olabilir.
Not: Gerekli dosyaları kaydetmek için yerel olarak yedekler oluşturun.
1. BisectHosting Starbase paneline giriş yapın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Dosyalar sekmesine gidin.
4. Aşağıdaki dizini bulun: /home/container/ShooterGame/Saved/SavedArks
5. Oyuncunun SteamID64 değerine sağ tıklayın ve Sil seçeneğini seçin. SteamID64'ü nasıl bulacağınızı buradan öğrenin.
6. Onaylamak için Evet, Sil seçeneğine tıklayın.