Bir Ark sunucusunda haritayı sıfırlamak, oyun dünyasını yeniler ve onu başlangıç durumuna döndürür. Harita sıfırlama, tüm ilerlemeyi, yapıları ve evcilleştirilmiş yaratıkları tamamen silerek oyuncuların yeni maceralara atılması için taze bir başlangıç sağlar. Herkese haritayı keşfetme, kaynak toplama ve yeni üsler kurma konusunda eşit fırsat sunarak adil ve dengeli bir oyun alanı sağlar.
Not: Gerekli dosyaları kaydetmek için yerel olarak yedek alın.
1. Giriş yapmak için BisectHosting Starbase panelini kullanın.
2. Sunucuyu durdurun.
3. Dosyalar sekmesine gidin.
4. Aşağıdaki dizini bulun: /home/container/ShooterGame/Saved/SavedArks
5. Sıfırlamak istediğiniz haritaya sağ tıklayın ve Sil'i seçin.
6. Onaylamak için Evet, Sil seçeneğine tıklayın.