The Front servers można uruchamiać z zapisami z gier jednoosobowych, o ile są w tej samej wersji. Pozwoli to również graczom uruchamiać ich zapisy z trybu wieloosobowego na serwerze dedykowanym, kontynuując postępy w tym samym zapisie i świecie. Ten proces usunie jednak bieżący zapis na serwerze, więc przed próbą przesłania zapisu wykonaj kopie zapasowe świata, ponieważ dane mogą zostać uszkodzone albo serwer może wymagać wyczyszczenia.
Uwaga: Twórz kopie zapasowe lokalnie, aby nie stracić żadnych potrzebnych plików.
1. Otwórz menu Uruchom , naciskając klawisze Windows + R .
2. Wpisz następujące polecenie: appdata .
3. Otwórz folder Local .
4. Znajdź i otwórz folder ProjectWar .
5. Zminimalizuj folder, aby użyć go później w poradniku.
6. Zaloguj się do panelu BisectHosting Starbase.
7. Zatrzymaj serwer.
8. Przejdź do karty Files .
9. Znajdź następujący katalog: /home/container/Saves/DefaultSave .
10. Zaznacz pole wyboru obok folderu Saved .
11. Usuń lub zarchiwizuj , aby w razie potrzeby wygenerować kopię zapasową w pliku .zip.
12. Prześlij lokalny folder Saved z kroku 5.